tisdag 8 mars 2016

Jösses!! Bilder vi minns del 1

Varför tar man alla dessa kort?

Svaret för min del är att jag gör det för att jag kan.....och för att jag inte kan låta bli.

En stor del av nöjet är det oväntade, att gapskratta rakt ut! En gång gick vi igenom en massa sparade foton på oss själva tagna i fotoautomater. Sådana fanns överallt förut och man tog bilder till pass, körkort och you name it. Vi skrattade så vi hade kramp hela kvällen.

Det är också så att de misslyckade korten är de man minns, med instamatik kameran lämnades filmrullen in och bilderna kom ibland flera veckor senare. Ibland fattade man inte vad bilden föreställde, det var fel personer på bilderna och på hopptävlingen kom bara en bit av svansen med när hästen sprang för fort.

Jag tänkte lägga upp lite missfoster och andra bilder som väcker minnen vartefter, de dyker upp när jag rensar mappar och skannar in gamla fotoalbum. Det är kul och ger både leenden och välbehövligt skratt :-)Har först ett gäng riktigt gamla bilder.
Det finns många fler, man sparade på allt och de dyker upp vartefter jag skannar in dem.

Ponnytävling och stor spänning, ska vi komma runt banan eller bli jumbo i år också?

Resultatet har vi här, om man tittar noga på vänster sida av bilden syns en liten tofs av svansen. Det är beviset att jag deltagit i en hopptävling på hästen Princess och kommit på fjärde plats :-)


Jag har hittat en bild på min farfar! Hurra...eller?


Det här är min mamma. Tur jag känner igen henne ändå ;)Det här är en riktig höjdare. Dubrovnik, vi gick muren runt och det var smällvarmt. Det kändes som att vi skulle få värmeslag innan det var klart, när vi äntligen kunde gå ner och in mellan gränderna igen hörde vi rop och oväsen. Vi följde ljudet och det lät ungefär som Tony och Joe i Lady och Lufsen, rop och tjoanden ekade mellan väggarna.

Runt hörnet dök de upp, två glada herrar sålde hamburgare från egen grill. Man kunde välja mellan köttfärsbiffar eller bläckfisk mellan bröden. Jag lovar...när man lägger färsk bläckfisk på grillen så krullar sig tentaklerna och du får en sprattlande burgare i handen, smaklig måltid!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar